4 resultaten
Primair:• Het effect van AN-PEP op gluten epitoop-lediging vanuit de maag naar de twaalfvingerige darmSecundair:• Het effect van AN-PEP op gluten epitoop afbraak in de maag• Het effect van de calorische inhoud van een maaltijd op de werkzaamheid van…
Uit vooronderzoek blijkt een prevalentie van 6% sensibilisatie voor lupinemeel bij patiënten met een mogelijke voedselallergie. Onderhavig onderzoek heeft als doel na te gaan of sensibilisatie enerzijds kan leiden tot klinische reacties of…
Het primaire doel van deze studie is om het effect te bepalen van kortdurende Turmipure GOLD®-suppletie op LPS-translocatie bij PDS-D en PDS-M patiënten na een vetrijke challenge.Het secundaire doel van deze studie is om het effect te bepalen van…
Het primaire doel is om te evalueren in de twee doelgroepen (patiënten met coeliakie en met zelf-gerapporteerde glutengevoeligheid):1) het veiligheidsprofiel van BL NCC 27052) de gastro-intestinale (GI) tolerantie van BL NCC 2705